Betaal op de Google-manier

Betaal op de Google-manier

Koffie? Laten we gaan! ;)
Net geland. Vind ons op het strand!

Betaal op de Google-manier

Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om op miljoenen plekken te betalen: online, in winkels en andere locaties. Met Google Pay heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft om af te rekenen en blijven uw gegevens veilig. Bovendien kunt u uw account op elk moment beheren op het web of via de app.

Naar Google Pay

Download de app om alles uit Google Pay te halen

Koken of bestellen? 🍕🍕🍕

Betaal in apps. Zo gepiept.

Met Google Pay kunt u in honderden apps afrekenen zonder uw betalingsgegevens in te voeren. Reserveer een taxi, laat eten thuisbezorgen of koop die 'net iets te dure maar wel heel gave tickets' met één tik op de knop.

Reken sneller en veiliger af in winkels

U hoeft uw kaart niet meer in de betaalautomaat te steken. Wanneer u Google Pay in de winkel gebruikt, worden uw kaartgegevens niet gedeeld en blijft deze informatie dus veilig. Bovendien rekent u sneller af, omdat u uw telefoon toch al bij de hand heeft. U hoeft uw portemonnee er dus niet bij te pakken.

Let op deze pictogrammen bij de kassa

Reken overal op Google moeiteloos af

Met Google Pay kun je direct betalen in Google producten zoals Google Play en Chrome door gebruik te maken van de betaalpassen die zijn opgeslagen in je Google Account. Geen extra informatie nodig.

Wilt u een recente aankoop opzoeken? Kijk op het web.

Met de veiligheid van Google

**** **** **** **** 4465 5678 9123 4567

Marissa Montgomery

Google Pay beschermt uw betalingsgegevens met meerdere beveiligingslagen. We gebruiken een van de meest geavanceerde beveiligingsinfrastructuren ter wereld om ervoor te zorgen dat uw account veilig blijft.

Alles wat u nodig heeft. En alles wat u wilt.

Alsof uw geld ineens een entourage heeft.

Banken en partners