Nieuw: Gebruik Google Wallet voor snelle, beveiligde toegang tot uw belangrijkste kaarten. Meer informatie

Betaal op de Google-manier

Betaal op de Google-manier

Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om op miljoenen plekken te betalen: online, in winkels en andere locaties. Met Google Pay heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft om af te rekenen en blijven uw gegevens veilig. Bovendien kunt u uw account op elk moment beheren op het web of via de app.

Download de app om alles uit Google Pay te halen

Reken sneller en veiliger af in winkels

U hoeft uw kaart niet meer in de betaalautomaat te steken. Wanneer u Google Pay in de winkel gebruikt, worden uw kaartgegevens niet gedeeld en blijft deze informatie dus veilig. Bovendien rekent u sneller af, omdat u uw telefoon toch al bij de hand heeft. U hoeft uw portemonnee er dus niet bij te pakken.

Let op deze pictogrammen bij de kassa

Koken of bestellen? 🍕🍕🍕

Betaal in apps. Zo gepiept.

Met Google Pay kunt u in honderden apps afrekenen zonder uw betalingsgegevens in te voeren. Reserveer een taxi, laat eten thuisbezorgen of koop die 'net iets te dure maar wel heel gave tickets' met één tik op de knop.

4465 5678 9123 4567

MARISSA MONTGOMERY

Met de veiligheid van Google

Google Pay beschermt uw betalingsgegevens met meerdere beveiligingslagen. We gebruiken een van de meest geavanceerde beveiligingsinfrastructuren ter wereld om ervoor te zorgen dat uw account veilig blijft.

Al uw beloningen en kaarten op één plek

Met Google Wallet heeft u snelle, beveiligde toegang tot uw belangrijkste kaarten. Neem bijvoorbeeld de trein, ga naar de film of tik om te betalen in winkels. Allemaal met uw telefoon.

Download de app